Accommodatie

Het Retraite Huis in Cala Figuera

Wij bieden alleen accommodatie aan mensen die yoga en therapeutische sessies doen in de vorm van een persoonlijke retraite, dus we hebben geen andere gasten zonder programma. We hebben 1 grote en 2 normale tweepersoons kamers, en deze hebben allemaal een eigen badkamer. Je hebt privé-gebruik van een tweepersoonskamer, tenzij je een vriend of familielid brengt. In onze exotische tuin en onder het dak van de veranda kun je ontspannen op ligbedden of zitzakken, en je kunt een hangmat ophangen waar je maar wilt.

Voor de yoga lessen bieden we yoga matten en meditatiekussens. De yoga is met maximaal 5 deelnemers, en vindt plaats in de open lucht wanneer mogelijk. (vrijwel zeker buiten april-oktober). Ook hebben we voor het grootste deel van het jaar een therapie ‘kantoor’ in het bos gecreëerd.

Wij hebben 4 fietsen voor gezamenlijk gebruik (2 stads-, 2 mountain-) en een infrarood sauna.

We plannen de sessies zoveel mogelijk aan het begin en het einde van de dag, zodat iedereen de mogelijkheid heeft het eiland te verkennen en buiten te ontspannen. Per dag hebben onze retraite gasten meestal 90-120 minuten yoga plus één individuele sessie. Alle timing is flexibel en open voor persoonlijke veranderingen. In de warme maanden kan het ochtendprogramma een uur eerder plaatsvinden en soms op een rots aan zee of op het strand.

Autoverhuur of blijf je lokaal?

Het is aan jou om een ​​auto te huren of gebruik te maken van onze pick-up service van / naar de luchthaven. Het is 45 minuten rijden van Palma naar Cala Figuera. Wij zullen je helpen om je weg op het eiland te vinden met kaarten en informatie.

Er zijn wandel- en fietspaden van het huis langs de kust en in de typische mediterrane achterlanden met bossen, bloemen, olijf- en fruitbomen. Bezoeken aan een grote sauna of excursies naar verdere gebieden of een avond uit zijn allemaal mogelijk en zullen samen worden besproken.

Wij doen wat er in onze handen is om je verblijf aangenaam te maken. We proberen een evenwicht te vinden met elke gast tussen sociale ruimte en privéruimte voor ons en voor jou. Je kunt je terugtrekken wanneer je wilt. Je kunt eigen boeken, films of muziek brengen, of gebruik maken van onze collectie. We delen graag wat we hebben, dus als je een specifiek ding nodig hebt, hulpmiddel, vuurpot, verf, klei, vraag t maar!