Individuele Retreats

De individuele retraites zijn ‘individueel’ in de zin dat u alleen kunt komen en op elke dag van het jaar beginnen – net als u het nodig hebt – en de aandacht die u krijgt is gepersonaliseerd.

We kijken naar uw yoga-niveau en uw behoeften, uw voedingsbehoeften of wensen over voedsel en gezondheid te leren. Dan bieden wij u persoonlijke begeleiding in uw privé sessies.

 

Even weg zonder weg te lopen

Onze naam voor die retraites is “Even weg zonder weg te lopen”. Wij bieden twee verschillende pakketten van een week. Voor kosten en nadere details zie Retreat pakketten.

Je kunt één of meerdere weken naar Mallorca komen, met coaching of intensievere therapie in combinatie met yoga instructie. Wij zijn volledig toegewijd aan deze aanpak, die we het ‘gevarieerde pad’ noemen naar persoonlijke groei.

De yoga, meditatie en de individuele sessies vullen elkaar aan. Je hoeft niet perse veel te praten, of met een ‘probleem’ te komen, inzicht kan vreugdevol zijn …..

Aleid geeft yoga sessies in kleine groepen 2-5 personen per keer en de coaching / therapie is individueel en bij voorkeur buiten. Doby ondersteunt iedereen met gezonde lekkere wereldvoeding, een goed gesprek en lach, muziek, en massage of reiki. Dit alles gebeurt in een huiselijke sfeer, met ruimte om terug te trekken of om gezellig te zijn wanneer je maar wilt. Onze gasten hebben hun eigen slaapkamer en badkamer, en de tuin en omgeving bieden veel ruimte om te ontspannen.

Voorbeeld van een dagprogramma

 

 • 08:30-9:00  breakfast smoothie and tea
 • 09:00-11:00  yoga in small group (in summer earlier and sometimes on the beach), special coffee / tea and healthy snack after yoga
 • 12:30-13:30  individual session
 • 13:30-14:30  hot vegetarian lunch together, siesta (-: walk / swim / cycle etc
 • 17:00-18:00  massage
 • 19:00-20:00 
  – light dinner (together or take it where/when you like)
  – enjoy our infra red sauna in the evening if you like
  – once a week a special option for mantra singing evening, or live music, a large sauna, a longer walk/cycle tour etc