Yoga therapie


Het beste klikt u nu naar de Engelstalige pagina’s!

De Engelse pagina’s zijn up to date, de Nederlandse niet (klik op t vlaggetje). De Nederlandse pagina’s bevatten nog de oude tekst van voor de verhuizing naar Cala Figuera. Deze worden zo snel mogelijk aangepast.

 

Persoonlijk en open contact met een ervaren professional voor de overgang naar een nieuwe fase.

Coaching of psychotherapie per telefoon. Retreats op Mallorca met individuele en/of partner coaching.

Yoga, meditatie, focussen en andere bewustzijns technieken als therapeutische verdieping en ontspanning.

Individuele retraites op Mallorca kun je het hele jaar door boeken. 

Door middel van gesprekstherapie – aangevuld met oefeningen – zal ik een antwoord met je vinden op je hulpvraag. Bijna iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met moeilijke periodes. Het kan zijn dat je vertrouwen in jezelf hierdoor verminderd is. Of dat het vertrouwen in anderen en ‘de wereld’ geschaad is door bepaalde ervaringen. In de gesprekken begeleid ik je bij het hervinden van vertrouwen.

Door middel van coaching kan ik je stimuleren verschillende kanten in jezelf te onderzoeken. Bijvoorbeeld als je een verlangen hebt anders te functioneren thuis of op het werk, maar je nog niet precies weet hoe. Of als je wilt brainstormen over creatieve processen.

Voor diegenen die zichzelf extra aandacht willen geven én op vakantie willen bied ik met mijn man Doby intensieve, individuele coaching en/of yoga retreats aan. We noemen dit project ‘Even weg zonder weg te lopen’.

Mijn praktijk bevindt zich sinds 2008 op het Spaanse eiland Mallorca. Het is een internationale praktijk, dat wil zeggen voor mensen van verscheidene nationaliteiten, woonachtig op Mallorca of in een ander land. Zowel therapie als coaching kunnen ook telefonisch plaatsvinden, zodat iedereen desgewenst vanuit huis kan werken. We werken dan veel met schrijf-, registreer- en experimenteer- opdrachten tussen de sessies.

Naast psycholoog ben ik ook gekwalificeerd yogadocente. Yoga, meditatie en ontspanningstechnieken kunnen als privéles geboekt worden, eenmalig of per aantal lessen. Het doel kan training in de basisprincipes zijn, of verdieping of heling van een persoonlijk thema.