Groep en Gezins Retreats

Alle individuele mensen die bij ons boeken, komen in een kleine groep van maximaal 5 personen, meestal 3-4 personen, en de op deze wijze natuurlijk gevormde kleine retraites lopen het hele jaar door. Dus als dat is wat je zoekt, zoek dan de pagina’s ‘Individuele retraites’ en ‘Pakketten’.

Als alternatief voor individuele retreats of pakketten, kunnen we een privé-groeps retraite maken voor familie, vrienden of collega’s, met maximaal 6 personen. Hiervoor heb je de drie dubbele en-suite slaapkamer in huis voor exclusief gebruik.

 

 

Grotere groepen of op maat gemaakte groepen

Daarnaast kunnen we soms grotere yoga groepen organiseren op een andere locatie in Mallorca. Aleid organiseert dit vaker samen met haar leraar Ganga Hogendoorn, de oprichter van Transformational Yoga. Als je wilt dat we je toevoegen aan de wachtlijst voor toekomstige evenementen met Aleid en Ganga, neem dan contact op.

Wij verwelkomen ideeën om collega-docenten uit te nodigen met ondersteunende en complementaire talenten. Informeer of deel je wensen en ideeën.

Het programma voor deze grotere groepen kan vergelijkbaar zijn met de getoonde pakketten, of we kunnen combinaties bespreken, bv een ander programma toevoegen met meerdere docenten, of meer massage, of meer yoga en meditatie. Het is ook mogelijk dat wij jouw retraite verzorgen, waarbij je je eigen programma aanbiedt en wij de facilitatie, maar we zouden er graag dan een uitwisseling van maken.

Voorbeeld van een dagprogramma

 

 • 08:30-9:00 ontbijt smoothie en thee
 • 09:00-11:00 yoga, ademwerk (indien mogelijk op het strand of of de rotsen), speciale koffie / thee en gezonde snack na yoga
 • 12:30-13:30 individuele sessie
 • 13:30-14:30 warme vegetarische lunch samen, siësta (-: wandelen/ zwemmen/ fietsen etc.
 • massage, persoonlijke sessies.
 • 17:00-19:00 yoga, meditatie, ontspanning
 • 19:00-20:00
  – licht diner (samen of waar en wanneer jij zelf wilt)
  – gebruik onze infra rood sauna als je dat wilt
  – één keer per week a speciale optie voor mantra’s zingen of live muziek, grote sauna of langere wandeling / fiets tour etc