Individuele Retreats

De individuele retraites zijn ‘individueel’ in de zin dat je alleen kunt komen en op elke dag van het jaar kunt beginnen – precies zoals je het nodig hebt – en de aandacht die je krijgt is gepersonaliseerd.

We kijken naar je yoga-niveau en je behoeften, je voedingsbehoeften of wensen over voedsel en gezondheid. Daarbij bieden wij je persoonlijke begeleiding in je privé sessies.

 

Even weg zonder weg te lopen

Onze naam voor die retraites is “Even weg zonder weg te lopen”. Wij bieden twee verschillende pakketten van een week. Voor kosten en nadere details zie Retreat pakketten.

Je kunt één of meerdere weken naar Mallorca komen, met coaching of intensievere therapie in combinatie met yoga instructie. Wij zijn volledig toegewijd aan deze aanpak, die we het ‘gevarieerde pad’ noemen naar persoonlijke groei.

De yoga, meditatie en de individuele sessies vullen elkaar aan. Je hoeft niet perse veel te praten, of met een ‘probleem’ te komen, inzicht kan vreugdevol zijn …..

Aleid geeft yoga sessies in kleine groepen 2-5 personen per keer en de coaching / therapie is individueel en bij voorkeur buiten. Doby ondersteunt iedereen met gezonde lekkere wereldvoeding, een goed gesprek en lach, muziek, en massage of reiki. Dit alles gebeurt in een huiselijke sfeer, met ruimte om terug te trekken of om gezellig te zijn wanneer je maar wilt. Onze gasten hebben hun eigen slaapkamer en badkamer, en de tuin en omgeving bieden veel ruimte om te ontspannen.

Voorbeeld van een dagprogramma

 

 • 08:30-9:00  ontbijt smoothie en thee
 • 09:00-11:00 yoga, ademwerk (indien mogelijk op het strand of of de rotsen), speciale koffie / thee en gezonde snack na yoga
 • 12:30-13:30  individuele sessie
 • 13:30-14:30  warme vegetarische lunch samen, siësta (-: wandelen/ zwemmen/ fietsen etc.
 • massage, persoonlijke sessies.
 • 17:00-19:00  yoga, meditatie, ontspanning
 • 19:00-20:00 
  – licht diner (samen of waar en wanneer jij zelf wilt)
  – gebruik onze infra rood sauna als je dat wilt
  – één keer per week a speciale optie voor mantra’s zingen of live muziek, grote sauna of langere wandeling / fiets tour etc