Welkom bij Sharanam Retreats

 

Even Weg Zonder Weg te Lopen …

Persoonlijk en open contact met ervaren professionals voor je overgang naar een nieuwe fase.

Yoga, meditatie, focus en andere bewustzijnstechnieken voor ontspanning en verdieping van je ervaring of genezing.

Heerlijk eten voor een gevoel van verzorging en inspiratie op alle niveaus.

SHARANAM Retreats biedt yoga retraites met gepersonaliseerde coaching. Wij stellen je in staat om jezelf onverdeelde aandacht te geven in een prachtige omgeving. Je geniet van alle schoonheid van de natuur met de zee, bergen, bomen en bloemen in de buurt, met een prachtig mediterraan klimaat. Onze gasten boeken yoga therapie retraites individueel of met een partner of vriend, die we samen vormen tot kleine groepen. Wij hosten maximaal 5 mensen tegelijk. Als er geen retreats zijn dan zijn er drie 2persoons kamers te huur voor B&B.

Nieuwe locatie! Sinds 2022 ligt ons all-year-round retreatcentrum in de provincie Girona, waar de Pyreneeën samenkomen met de Middellandse Zee, net onder de meest zuidelijke kustlijn van Frankrijk. De gerenoveerde oude molen met prachtig creatief ingerichte kamers aan de rivier ligt in een prachtige glooiende olijven en  wijnstreek met middeleeuwse dorpen en natuurgebied met oeroude rituele steenformaties.

Aleid Warmelink is een gekwalificeerde psycholoog en yoga instructeur met meer dan 20 jaar ervaring met therapeutisch werk. Doby van den Berg is een massage- en reiki-therapeut, evenals chef-kok.

Retreat programma’s

De individuele retraites zijn ‘individueel’ in de zin dat je alleen kunt komen en op elke dag van het jaar kunt beginnen – precies zoals je het nodig hebt – en de aandacht die je krijgt is gepersonaliseerd. We kijken naar je yoga-niveau en je behoeften, je voedingsbehoeften of wensen over voedsel en gezondheid.
lees meer…

Coaching en Therapie

Bij therapie gaan we op zoek naar patronen die je belemmeren je prettig te voelen. We proberen die patronen vanuit acceptatie langzaam op te lossen. Accepteren van ‘wat er nu is’ of ‘hoe het nu gaat’ , is nodig om inzicht te krijgen in je denkpatronen en automatische reacties.
Lees meer…

Yoga en Meditatie

Yoga is voor mij ‘meditatie in beweging’. Ik ben met yoga begonnen naast mijn opleiding tot psycholoog en besefte dat het innerlijke proces dat de yoga bood, een persoonlijke aanvulling was op de theoretische kennis van mijn studie. In yoga kun je je ontwikkelen op fysiek, emotioneel en energetisch niveau.
Lees meer…

Een therapie / coaching / yoga retraite kan voor jou iets zijn als (onder andere):

 

 • Je hebt een verandering nodig, maar moet het nog steeds definiëren
 • Je houdt van yoga en wilt je oefening verdiepen
 • je wilt moed opnemen om een ​​belangrijke stap te nemen
 • Je hebt nooit yoga of meditatie gedaan en denk dat het goed kan zijn
 • je wilt met je partner samenkomen om een ​​relatie probleem op te lossen
 • je wilt met je partner samenkomen om te ontspannen en te genieten
 • Je wilt een persoonlijke eigenschap onderzoeken die een obstakel vormt
 • Je zoekt steun bij het verwerken van een verlies (na de dood van een geliefde, ontslag of het einde van een relatie)
 • je wil een nieuwe fase in je leven meer bewust en energiek ingaan
 • je bent overbelast of voelt dat aankomen
 • Je wilt graag tijd besteden aan persoonlijke ontwikkeling

Yoga and Counselling Retreats Nieuwsbrief

 

Spreekt de informatie op deze website je aan, meld je dan nu vrijblijvend aan voor de Yoga and Counselling Retreats Nieuwsbrief. Hiermee blijf je op de hoogte van nieuws en nieuwe ontwikkelingen.

Je e-mailadres zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden, wordt niet gedeeld met anderen en je kunt je op ieder moment weer afmelden.