Partner en Relatie Retreats

De Partner retraites kunnen overeen komen met de Individuele retraites (zie pakketten). Je kunt een pakket kiezen dat meer georiënteerd is op yoga, ademhalingsoefeningen en ontspanning, of meer in de richting van relatie coaching. Je deelt het programma, maaltijden en accommodatie, met een korting voor de tweede persoon. We kunnen elk formaat bespreken dat het best bij uw situatie past.
We plannen het programma zodanig dat niet elke dag vol is en jullie voldoende tijd voor jullie zelf hebben en om de omgeving te verkennen.

 

Yoga

We nodigen koppels uit om samen te komen ontspannen, te regenereren en oefeningen mee naar huis te nemen voor ontspanning en meditatie in jullie leven. Het is geweldig als je elkaar in die dingen kunt versterken en open kunt blijven. Het is heel fijn om samen het yoga-pad te lopen. Geen probleem als de niveaus heel verschillend zijn. We werken in kleine groepen en Aleid houdt van werken met mensen die nog nooit yoga hebben gedaan, of met heel specifieke uitdagingen of vragen.

 

Therapie voor koppels

Op een meer therapeutische manier bieden we retraites aan voor stellen die een kijkje willen nemen in hun relatie of hun toekomstige levensstappen. Dit kan een algemene verkenning zijn, of rond specifieke terugkerende thema’s die tussen partners spelen.

In de afgelopen paar jaar heeft Aleid de certificering in Imago Couples Therapy behaald, naast andere kwalificaties (zie Over ons) en kan putten uit veelzijdige ‘gereedschappen’. Imago is een specifieke manier om een ​​veilige dialoog tussen paren mogelijk te maken en elkaars terugkerende triggers en verdedigingen bewuster te zien. Op Imago gebaseerde schrijfopdrachten worden individueel gebruikt en voor partners om de ander zijn/haar wereld te kunnen leren zien en begrijpen.

 

Korting voor alleen verblijf en yoga:

We bieden een korting aan voor een partner, familielid, vriend of vriendin die mee wil komen met iemand die volledig programma volgt. De korting geldt voor verblijf, maaltijden en yoga zonder deel te nemen aan de coaching / therapie. Dit kan geweldig zijn, bijvoorbeeld in de herstelfase na ziekte, bij het omgaan met depressie, angst of uitputting. Ook natuurlijk voor partners waarvan één minder programma verlangt.

Voorbeeld van een dagprogramma

 

 • 08:30-9:00 ontbijt smoothie en thee
 • 09:00-11:00 yoga, ademwerk (indien mogelijk op het strand of of de rotsen), speciale koffie / thee en gezonde snack na yoga
 • 12:30-13:30 individuele sessie
 • 13:30-14:30 warme vegetarische lunch samen, siësta (-: wandelen/ zwemmen/ fietsen etc.
 • massage, persoonlijke sessies.
 • 17:00-19:00 yoga, meditatie, ontspanning
 • 19:00-20:00
  – licht diner (samen of waar en wanneer jij zelf wilt)
  – gebruik onze infra rood sauna als je dat wilt
  – één keer per week a speciale optie voor mantra’s zingen of live muziek, grote sauna of langere wandeling / fiets tour etc